دوشنبه, 18 اسفند 1399
واحد تغذیه :
 

مسئول واحد: مهندس كرمي                                            درجه علمی: کارشناس تغذیه

 

واحد تحت پوشش: واحد تغذیه آشپزخانه و کلینیک تغذیه و رژیم درمانی درمانگاههای تخصصی

 

پرسنل واحد: 5نفر( 2 آشپز ،2 توزیع غذا و یک نیروی کمکی )

 

اقدامات:تنظیم برنامه غذایی فصلی و ماهانه ،نظارت بر نحوه تهیه ،آماده سازی ،نگهداری و

 

انتقال و توزیع غذا، مشاوره و رزیم درمانی بیماران ،هماهنگی با واحد آموزش در جهت ارتقاء

 

سطح مهارت کارکنان ، گزارش دوره ای مشکلات واحد به مدیریت

 

مکان فیزیکی : آشپزخانه و دفتر کارشناس تغذيه: طبقه منهای دو،در مجاورت سلف سرویس

کلینک واقع در درمانگاه تخصصی بیمارستان در قسمت محوله پارکینیگ

 

راه های پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا

DssuQ8 JDOXpwVJZ   من به شما دست نمی دهم ،چون شما را دوست دارم . (ستاد کنترل و پیشگیری از کرونا ویروس )          DssuQ8 JDOXpwVJZ