مسئول واحد: مهندس كرمي درجه علمی: کارشناس تغذیه
واحد تحت پوشش: واحد تغذیه آشپزخانه و کلینیک تغذیه و رژیم درمانی درمانگاههای تخصصی
پرسنل واحد: 5نفر( 2 آشپز ،2 توزیع غذا و یک نیروی کمکی )
اقدامات:تنظیم برنامه غذایی فصلی و ماهانه ،نظارت بر نحوه تهیه ،آماده سازی ،نگهداری و
انتقال و توزیع غذا، مشاوره و رزیم درمانی بیماران ،هماهنگی با واحد آموزش در جهت ارتقاء
سطح مهارت کارکنان ، گزارش دوره ای مشکلات واحد به مدیریت
مکان فیزیکی : آشپزخانه و دفتر کارشناس تغذيه: طبقه منهای دو،در مجاورت سلف سرویس
کلینک واقع در درمانگاه تخصصی بیمارستان در قسمت محوله پارکینیگ
من به شما دست نمی دهم ،چون شما را دوست دارم . (ستاد کنترل و پیشگیری از کرونا ویروس )
ما 48 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم